Vragen?:0181-618801

Stuppy - Wijdte K - 6853 Zwart - Uitneembare voetbedden

Meer afbeeldingen

Stuppy - Wijdte K - 6853 Zwart - Uitneembare voetbedden

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 160,00
Comfortabele herenschoen met veter te verstellen van Stuppy in zwart leer waarin stretch verwerkt is. Zeer geschikt voor extra brede voeten die gevoelig zijn. Het voetbed is uitneembaar en de schoen is dus geschikt voor uw eigen steunzool. De hak is bijna plat ca 20 mm.

Stuppy is een specialistisch klein fabricaat ontstaan in de 50er jaren, wat u niet overal zal tegenkomen. Ze maken o.a hoogwaardige pantoffels waar de voetbedden uitkunnen. Maar ook comfortabele dames en heren schoenen met uitneembare voetbedden. Er worden veeal stretch materialen gebruikt. Het is een echt comfort merk.

Extra informatie

Artikelnummer 101000055000
Wijdte K
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Stuppy
Materiaal LEER
Kleur Zwart

Details

Comfortabele herenschoen met veter te verstellen van Stuppy in zwart leer waarin stretch verwerkt is. Zeer geschikt voor extra brede voeten die gevoelig zijn. Het voetbed is uitneembaar en de schoen is dus geschikt voor uw eigen steunzool. De hak is bijna plat ca 20 mm. Stuppy is een specialistisch klein fabricaat ontstaan in de 50er jaren, wat u niet overal zal tegenkomen. Ze maken o.a hoogwaardige pantoffels waar de voetbedden uitkunnen. Maar ook comfortabele dames en heren schoenen met uitneembare voetbedden. Er worden veeal stretch materialen gebruikt. Het is een echt comfort merk.

Stuppy - Wijdte K - 6853 Zwart - Uitneembare voetbedden

EUR

€ 160,00

0