Vragen?:0181-618801

Lloyd - F Wijdte - Marian - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Lloyd - F Wijdte - Marian - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 170,00
Veter brogues schoen van Lloyd op een F wijdte. Normaal is een F wijdte een wat smallere wijdte, bij Lloyd valt deze als een ruime G wijdte. De schoen is op een extra soepele maakwijze gemaakt. In de hielpartij zit een gelpad, waardoor ook dit zacht aanvoelt. De Lloyd schoen is er in zwart zacht leer en heeft een uitneembaar voetbed.

Lloyd herenschoenen uit Solinger Duitsland sinds 1888, de naam Lloyd ontstond in begin 19e eeuw. Tegenwoordig wordt de schacht en zool in Roemenie gemaakt. Het ontwerp, de ontwikkeling van zool en schoen geschiedt nog steeds in Solinger en ook nog een belangrijk deel van de afwerking van de schoen, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Ook naar de toekomst, worden constant producten en processen geëvalueerd op kwaliteit en efficiency, om verder te blijven ontwikkelen.

Extra informatie

Artikelnummer 101000167000
Wijdte F
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Lloyd
Materiaal LEER
Kleur Zwart

Details

Veter brogues schoen van Lloyd op een F wijdte. Normaal is een F wijdte een wat smallere wijdte, bij Lloyd valt deze als een ruime G wijdte. De schoen is op een extra soepele maakwijze gemaakt. In de hielpartij zit een gelpad, waardoor ook dit zacht aanvoelt. De Lloyd schoen is er in zwart zacht leer en heeft een uitneembaar voetbed. Lloyd herenschoenen uit Solinger Duitsland sinds 1888, de naam Lloyd ontstond in begin 19e eeuw. Tegenwoordig wordt de schacht en zool in Roemenie gemaakt. Het ontwerp, de ontwikkeling van zool en schoen geschiedt nog steeds in Solinger en ook nog een belangrijk deel van de afwerking van de schoen, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Ook naar de toekomst, worden constant producten en processen geëvalueerd op kwaliteit en efficiency, om verder te blijven ontwikkelen.

Lloyd - F Wijdte - Marian - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 170,00

0