Vragen?:0181-618801

Lloyd - Wijdte K - Kaleb - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Lloyd - Wijdte K - Kaleb - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 180,00
Veter schoen van Lloyd op een extra brede K wijdte in zwart leer. De schoen is geschikt voor extra brede voeten. De voetbedden zijn uitneembaar en de schoen is dus geschikt voor uw eigen steunzool.

Lloyd herenschoenen uit Solinger Duitsland sinds 1888, de naam Lloyd ontstond in begin 19e eeuw. Tegenwoordig wordt de schacht en zool in Roemenie gemaakt. Het ontwerp, de ontwikkeling van zool en schoen geschiedt nog steeds in Solinger en ook nog een belangrijk deel van de afwerking van de schoen, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Ook naar de toekomst, worden constant producten en processen geëvalueerd op kwaliteit en efficiency, om verder te blijven ontwikkelen. Lloyd schoenen koopt u online en offline bij Ruttenschoenen.nl ontwikkelen. Lloyd koopt u online bij Ruttenschoenen.nl ontwikkelen.

Extra informatie

Artikelnummer 101000166000
Wijdte K
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Lloyd
Materiaal LEER
Kleur Zwart

Details

Veter schoen van Lloyd op een extra brede K wijdte in zwart leer. De schoen is geschikt voor extra brede voeten. De voetbedden zijn uitneembaar en de schoen is dus geschikt voor uw eigen steunzool. Lloyd herenschoenen uit Solinger Duitsland sinds 1888, de naam Lloyd ontstond in begin 19e eeuw. Tegenwoordig wordt de schacht en zool in Roemenie gemaakt. Het ontwerp, de ontwikkeling van zool en schoen geschiedt nog steeds in Solinger en ook nog een belangrijk deel van de afwerking van de schoen, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Ook naar de toekomst, worden constant producten en processen geëvalueerd op kwaliteit en efficiency, om verder te blijven ontwikkelen. Lloyd schoenen koopt u online en offline bij Ruttenschoenen.nl ontwikkelen. Lloyd koopt u online bij Ruttenschoenen.nl ontwikkelen.

Lloyd - Wijdte K - Kaleb - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 180,00

0