Vragen?:0181-618801

Meindl - Journey mid GTX - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Meindl - Journey mid GTX - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 210,00
De Journey mid GTX is een boot van Meindl, voor vele kilometers loopplezier. De boot heeft een gebroken wijdte d.w.z. breed van voor en smaller in de hielpartij, heeft een versnelde afwikkeling, waardoor het lopen vergemakkelijkt wordt. De voetbedden zijn uitneembaar. Deze boot is gemaakt in grijs nubuck met mesh en is gevoerd met GTX , waardoor wind en waterdicht. Fibram loopzool.

De fabriek van Meindl staat in zuid duitsland en ze maken hoogwaardige (berg) wandelschoenen. Het is nog een echt familie bedrijf en dat merk je goed in de kwaliteit.

Extra informatie

Artikelnummer 141140006000
Wijdte J
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Meindl
Materiaal NUBUCK/STOF/TEX
Kleur Grijs

Details

De Journey mid GTX is een boot van Meindl, voor vele kilometers loopplezier. De boot heeft een gebroken wijdte d.w.z. breed van voor en smaller in de hielpartij, heeft een versnelde afwikkeling, waardoor het lopen vergemakkelijkt wordt. De voetbedden zijn uitneembaar. Deze boot is gemaakt in grijs nubuck met mesh en is gevoerd met GTX , waardoor wind en waterdicht. Fibram loopzool. De fabriek van Meindl staat in zuid duitsland en ze maken hoogwaardige (berg) wandelschoenen. Het is nog een echt familie bedrijf en dat merk je goed in de kwaliteit.

Meindl - Journey mid GTX - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 210,00

0