Vragen?:0181-618801

Mephisto - Davy 2151 - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Mephisto - Davy 2151 - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 160,00
Instap schoen van Mephisto in bruin leer. Rondom de enkel is de schoen gepolsterd en de voetbedden zijn uitneembaar. Bij de wreef zit elastiek, waardoor makkelijk aan en uit te trekken en ze beter passen. De zool is robuust en stevig. Ze zijn erg comfortabel en zorgen voor vele kilometers loopplezier.

Mephisto is een Frans fabrikaat en heeft diverse fabrieken. Mephisto kenmerkt zich als een comfortabele schoen die meestal niet uitgelopen hoeft te worden, ook de zool is zacht en verend. Een echte schoen voor kilometers loopplezier.

Dit artikel wordt regelmatig nabesteld, mocht uw maat ontbreken kunt u altijd contact met ons opnemen en/of reserveren.

Extra informatie

Artikelnummer 111400015000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Mephisto
Materiaal LEER
Kleur Bruin

Details

Instap schoen van Mephisto in bruin leer. Rondom de enkel is de schoen gepolsterd en de voetbedden zijn uitneembaar. Bij de wreef zit elastiek, waardoor makkelijk aan en uit te trekken en ze beter passen. De zool is robuust en stevig. Ze zijn erg comfortabel en zorgen voor vele kilometers loopplezier. Mephisto is een Frans fabrikaat en heeft diverse fabrieken. Mephisto kenmerkt zich als een comfortabele schoen die meestal niet uitgelopen hoeft te worden, ook de zool is zacht en verend. Een echte schoen voor kilometers loopplezier. Dit artikel wordt regelmatig nabesteld, mocht uw maat ontbreken kunt u altijd contact met ons opnemen en/of reserveren.

Mephisto - Davy 2151 - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 160,00

0