Vragen?:0181-618801

Teva - Langdon Flip Wal - Bruin

Meer afbeeldingen

Teva - Langdon Flip Wal - Bruin

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 64,95
Teenslipper van Teva in bruin nubuck met aan de randen afgezet met mesh. De slipper heeft eencomfortabel voetbed. Er zit een stevige zool onder met profiel.

Teva vindt zijn oorsprong in de water sport. De riviergids Mark Thatcher ontwierp een sandaal uit noodzaak om veilig de rivier de Colorado te bedwingen zonder uit te glijden op natte rotsen en oneffen terrein of ze zelfs te verliezen. Het originele product is nog steeds een belangrijk onderdeel van de collectie en vormt de basis van alle modellen. Het is uitermate geschikt voor het gebruik in en om het water(de modellen blijven drijven) en is in de loop van tijd ook zeer geschikt gebleken voor bergwandelaars, fietsers, kayakers, wandelaars en parachute springers en op de camping.

Extra informatie

Artikelnummer 180400012000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed N/B
Leest N/B
Merk Teva
Materiaal LEER/STOF
Kleur Bruin

Details

Teenslipper van Teva in bruin nubuck met aan de randen afgezet met mesh. De slipper heeft eencomfortabel voetbed. Er zit een stevige zool onder met profiel. Teva vindt zijn oorsprong in de water sport. De riviergids Mark Thatcher ontwierp een sandaal uit noodzaak om veilig de rivier de Colorado te bedwingen zonder uit te glijden op natte rotsen en oneffen terrein of ze zelfs te verliezen. Het originele product is nog steeds een belangrijk onderdeel van de collectie en vormt de basis van alle modellen. Het is uitermate geschikt voor het gebruik in en om het water(de modellen blijven drijven) en is in de loop van tijd ook zeer geschikt gebleken voor bergwandelaars, fietsers, kayakers, wandelaars en parachute springers en op de camping.

Teva - Langdon Flip Wal - Bruin

EUR

€ 64,95

0