Vragen?:0181-618801

Teva - Langdon Slide - Bruin

Meer afbeeldingen

Teva - Langdon Slide - Bruin

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 69,95
Slipper van Teva in bruin nubuck met aan de randen afgezet met mesh. De slipper biedt wat extra ruimte op de wreef door de rekbare stof waar die mee is afgezet. Er zit een stevige zool onder met profiel en heeft een comfortabel voetbed.

Teva vindt zijn oorsprong in de water sport. De riviergids Mark Thatcher ontwierp een sandaal uit noodzaak om veilig de rivier de Colorado te bedwingen zonder uit te glijden op natte rotsen en oneffen terrein of ze zelfs te verliezen. Het originele product is nog steeds een belangrijk onderdeel van de collectie en vormt de basis van alle modellen. Het is uitermate geschikt voor het gebruik in en om het water(de modellen blijven drijven) en is in de loop van tijd ook zeer geschikt gebleken voor bergwandelaars, fietsers, kayakers, wandelaars en parachute springers en op de camping.

Extra informatie

Artikelnummer 180400001000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed NEE
Leest N/B
Merk Teva
Materiaal NUBUCK
Kleur Bruin

Details

Slipper van Teva in bruin nubuck met aan de randen afgezet met mesh. De slipper biedt wat extra ruimte op de wreef door de rekbare stof waar die mee is afgezet. Er zit een stevige zool onder met profiel en heeft een comfortabel voetbed. Teva vindt zijn oorsprong in de water sport. De riviergids Mark Thatcher ontwierp een sandaal uit noodzaak om veilig de rivier de Colorado te bedwingen zonder uit te glijden op natte rotsen en oneffen terrein of ze zelfs te verliezen. Het originele product is nog steeds een belangrijk onderdeel van de collectie en vormt de basis van alle modellen. Het is uitermate geschikt voor het gebruik in en om het water(de modellen blijven drijven) en is in de loop van tijd ook zeer geschikt gebleken voor bergwandelaars, fietsers, kayakers, wandelaars en parachute springers en op de camping.

Teva - Langdon Slide - Bruin

EUR

€ 69,95

0