Vragen?:0181-618801

Waldlaufer - Wijdte K - 633003 - Blauw - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Waldlaufer - Wijdte K - 633003 - Blauw - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 140,00
Veter schoen van Waldlaufer in blauw nubuck op een extra brede K wijdte. De schoen is lichter van gewicht en geschikt voor brede voeten. Op het voorblad zit een spiegel. De voetbeddenzijn uitneembaar, waardoor de schoen geschikt is voor uw eigen steunzolen. Bij de enkels is de schoen gepolsterd.

Waldlaufer is een Duits merk die comfortabele schoenen maakt, die meestal geschikt zijn voor de eigen steunzool. Ze maken diverse wijdtematen en worden vervaardigd uit zachte leersoorten. De schoenen hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Extra informatie

Artikelnummer 101200023000
Wijdte K
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Waldlaufer
Materiaal NUBUCK
Kleur Blauw

Details

Veter schoen van Waldlaufer in blauw nubuck op een extra brede K wijdte. De schoen is lichter van gewicht en geschikt voor brede voeten. Op het voorblad zit een spiegel. De voetbeddenzijn uitneembaar, waardoor de schoen geschikt is voor uw eigen steunzolen. Bij de enkels is de schoen gepolsterd. Waldlaufer is een Duits merk die comfortabele schoenen maakt, die meestal geschikt zijn voor de eigen steunzool. Ze maken diverse wijdtematen en worden vervaardigd uit zachte leersoorten. De schoenen hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Waldlaufer - Wijdte K - 633003 - Blauw - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 140,00

0